Με μεγάλη χαρά σάς παρουσιάζουμε τη νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα Skillshop (πρώην Academy for Ads), όπου οι εκπαιδευόμενοι οποιουδήποτε επιπέδου μπορούν να λάβουν ευέλικτη διαδικτυακή εκπαίδευση για να εξοικειωθούν με τα προϊόντα, τα εργαλεία και τις πλατφόρμες του Google που χρησιμοποιούν στην εργασία τους. Είτε ανήκετε στην υπάρχουσα κοινότητα εκπαιδευόμενων είτε συμμετέχετε για πρώτη φορά, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τι νέο υπάρχει, να διασφαλίσουμε ότι ξέρετε πώς να περιηγείστε στην πλατφόρμα, και να μοιραστούμε πώς το Skillshop μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας.

Τι είναι το Skillshop;

Το Skillshop είναι ένα ενιαίο κέντρο εκπαίδευσης για όλους όσοι χρησιμοποιούν επαγγελματικά εργαλεία και λύσεις Google. Για τους έμπειρους χρήστες αλλά και για τους αρχάριους, το Skillshop διαθέτει ολοκληρωμένους κύκλους μαθημάτων για να σας βοηθήσει να λάμψετε στην εργασία σας, να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας ή να βρείτε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία. Το Skillshop προσφέρει επίσης πρακτική εξάσκηση και εκπαίδευση για τις παρακάτω περιοχές προϊόντων του Google, με νέα μαθήματα να προστίθενται σταδιακά στην πλατφόρμα:

Τι νέο υπάρχει;

Εκτός από το νέο όνομα, το Skillshop διαθέτει νέα όψη και στιλ για να προσφέρει σε κάθε τύπο εκπαιδευόμενου μια βελτιωμένη εμπειρία εκμάθησης. Ενημερώσαμε το περιεχόμενο και τους κύκλους μαθημάτων μας και θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε νέο υλικό για να διατηρείτε τις γνώσεις σας ενημερωμένες. Το Skillshop προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες διαδρομές εκμάθησης που ανταποκρίνονται στο επίπεδο δεξιοτήτων και τους στόχους σας, όπως μεμονωμένα μαθήματα για σύντομο περιεχόμενο. Για όσους από εσάς χρησιμοποιήσατε το Academy for Ads για την εκπαίδευση Google Ads, προσθέσαμε τα εξής:

  • Νέες διαδρομές εκμάθησης για να αυξήσετε την επιδεξιότητά σας στη διαχείριση και τη μέτρηση καμπανιών Αναζήτησης, Προβολής, Βίντεο και Αγορών.
  • Νέες διαδρομές πιστοποίησης για κάθε τύπο καμπάνιας και μια νέα Πιστοποίηση μέτρησης για να επικυρώσετε τις δεξιότητές σας σε κάθε περιοχή. Για να πιστοποιηθείτε σε ένα προϊόν του Google Ads, περάστε την αξιολόγηση της πιστοποίησης στην αντίστοιχη διαδρομή πιστοποίησης.
  • Νέες αξιολογήσεις διαγνωστικών στοιχείων που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τις γνώσεις σας προτού δώσετε μια αξιολόγηση πιστοποίησης. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενότητα για να δείτε αν είστε έτοιμοι και μάθετε τι χρειάζεται να φρεσκάρετε, προτού ξεκινήσετε την αξιολόγηση πιστοποίησης.

Όποιος κι αν είστε, το Skillshop μπορεί να σας βοηθήσει:

  • Μάθετε από τους ειδικούς μας. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Skillshop αναπτύχθηκαν και επικυρώθηκαν σε συνεργασία με ειδικούς στα προϊόντα Google, προκειμένου να σας παρέχουν τις συγκεκριμένες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζεστε για να προσεγγίσετε τους στόχους σας.
  • Βελτιστοποιήστε την εκπαίδευσή σας. Το Skillshop είναι ο απόλυτος προορισμός όπου μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα Google που χρησιμοποιείτε στην εργασία σας.
  • Μάθετε με τον ρυθμό που εσείς θέλετε. Η ευέλικτη δομή του Skillshop σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πότε, πού και πώς θέλετε να μάθετε, στον ρυθμό που σας εξυπηρετεί. Όποιο κι αν είναι το επίπεδο δεξιοτήτων σας, θα βρείτε κύκλους μαθημάτων και διαδρομές εκμάθησης ειδικά σχεδιασμένες για τον ρόλο, τους στόχους και τις ευθύνες σας.
  • Αυξήστε την επαγγελματική αξία σας. Το Skillshop σας παρέχει πρακτικές και εννοιολογικές γνώσεις προϊόντων και δεξιότητες, καθώς και πιστοποιήσεις Google αναγνωρισμένες από τον κλάδο που προσθέτουν αξία και αξιοπιστία στο επαγγελματικό προφίλ σας.

Εξοικειωθείτε με το Skillshop

Αρχική σελίδα: Η εξατομικευμένη αρχική σελίδα σας όπου μπορείτε να βρείτε τους κύκλους μαθημάτων που ξεκινήσατε και προτεινόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα
Περιήγηση: Σε αυτήν την ενότητα, θα εξερευνήσετε τον κατάλογο του Skillshop για να βρείτε θέματα και κύκλους μαθημάτων πάνω στα οποία θέλετε να εκπαιδευτείτε
Προφίλ: Οι πληροφορίες του λογαριασμού σας και οι πιστοποιήσεις αναφέρονται εδώ
Αγαπημένα: Αυτή η λειτουργία που βρίσκεται στο μενού Περισσότερα στο προφίλ σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισημαίνετε χρήσιμο περιεχόμενο στο οποίο θέλετε να επιστρέψετε
Ειδοποιήσεις: Το εικονίδιο με το καμπανάκι Ειδοποιήσεις θα σας ειδοποιεί για τυχόν ενημερώσεις για το περιεχόμενο, τις λειτουργίες ή τις πληροφορίες λογαριασμού
Σχετικά με το Skillshop: Επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Skillshop και ενημερώσεις για νέες λειτουργίες και περιεχόμενο
Κέντρο βοήθειας: Αναζητήστε θέματα βοήθειας, όπως πώς να χρησιμοποιείτε το Skillshop, εξερευνήστε λειτουργίες, αντιμετωπίστε προβλήματα και βρείτε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε

Ας ξεκινήσει η εκμάθηση

Οι εκπαιδευόμενοι είναι εξερευνητές που διευρύνουν τα όρια όπου είναι δυνατό. Είναι πρωτοπόροι που ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη σε νέα επίπεδα. Είναι καινοτόμοι που συνεχώς αναζητούν νέους τρόπους για να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο εργασίας τους και τις καλύτερες αποδόσεις. Σε όποιο επίπεδο κι αν θέλετε να φτάσετε με τους πελάτες σας ή στην καριέρα σας, το Skillshop είναι εδώ για να σας στηρίξει στο εκπαιδευτικό σας ταξίδι. Φροντίστε να ελέγχετε τακτικά αυτό το ιστολόγιο για ενημερώσεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες και το περιεχόμενο, καθώς αναπτύσσεται το Skillshop. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την ύλη μας για να στηρίξουμε την εκμάθησή σας και να σας βοηθήσουμε να αξιοποιείτε τη δυναμική σας. Στο μεταξύ, σας προτείνουμε να εξερευνάτε ό,τι έχει να προσφέρει το Skillshop και ανυπομονούμε να μάθουμε τη γνώμη σας.

Καλή εκμάθηση!

Η ομάδα του Skillshop

Ξεκινήστε την εξερεύνηση

Ερωτήσεις;
Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε το Skillshop.